Over Sellsior | Succesverhalen

Deze bedrijven gingen jou reeds voor

Faktion

Niels Van Weereld
Sinds het eerste contact dat we met Sellsior hadden, was het duidelijk dat hun aanpak en manier van werken een geweldige match zou zijn met onze bedrijfscultuur en waarden. Voordat we van start gingen, was een gedetailleerde intake een perfecte voorbereiding om vanaf de eerste dag van het project van start te gaan. Tijdens de eerste weken waren nauwe follow-up en transparante communicatie cruciaal. Wanneer een probleem moest worden aangepakt, kenmerkte hun pragmatische en resultaatgerichte manier van denken het partnerschap. Alle consultants van Sellsior worden continu getraind en gecoacht om de lat steeds hoger te leggen en hun verkoopcarrière naar een hoger niveau te tillen. Dit maakt Sellsior een uitstekende partner voor de ambitieuze reis die voor ons ligt.

Cubis

Wim Van Wuytswinkel

Aangezien we bij Cubis, als consultancy bedrijf, met een zeer sterke groeicurve geconfronteerd werden zijn we een tijdje geleden op zoek gegaan naar externe hulp om onze sales processen te professionaliseren en optimaliseren. Hiervoor zijn we uiteindelijk in contact gekomen met Sellsior.

Samen met Sellsior hebben we een “sales as a service” aanpak uitgewerkt waarbij Sellsior actief aan de slag gaat op dagelijkse basis om onze sales pipeline continu aan te vullen door het inzetten van een Sellsior consultant binnen de Cubis sales organisatie. De integratie is zeer vlot verlopen en we zijn dan ook zeer snel aan de slag kunnen gaan waarbij de eerste positieve resultaten niet lang uitbleven.

Daarnaast zorgt Sellsior ook voor een uitstekende opvolging tijdens het hele traject om te garanderen dat de kwaliteit van de dienstverlening ten alle tijde goed blijft. Aangezien we gemerkt hebben dat deze aanpak effectief vruchten afwerpt hebben we dan ook niet geaarzeld om Sellsior ook te betrekken bij de sales activiteiten van ons zusterbedrijf Lytix. Wij aarzelen dus zeker niet om Sellsior ook hartelijk aan te bevelen aan anderen!

Sellsior leads to success!

Wil jij ook zo'n succesverhaal worden?

Logo_sellsior_2019@3x

OPENINGSUREN

maandag: 08:30 - 17:30
dinsdag: 08:30 - 17:30
woensdag: 08:30 - 17:30
donderdag: 08:30 - 17:30
vrijdag: 08:30 - 17:30

Scroll naar top